Alpheus és un cantant anglès, fill de pare i mare jamaicans. Va sentir la passió per la música de ben petit, veient actuar a Sam Cooke per televisió i ja de jove cantava en diversos sound systems londinencs. El cantant Tony Brevette, del grup The Melodians, el va portar davant del mític productor Coxsone Dodd i el seu llegendari segell Studio 1, on va gravar el seu àlbum de debut ‘Quality Time’ l’any 1998. 

20 anys més tard, de la connexió amb el productor Roberto Sánchez, en va sorgir el 2011 l’àlbum ‘From Creation, un treball impactant amb peces valiosíssimes de Reggae, Ska i Rocksteady. A aquest el van seguir ‘Good Prevails’ (2014), ‘Light of the Day’ (2018) i més recentment l’aclamat ‘The Victory’, votat millor àlbum de l’any al portal alemany ‘Reggae Steady Ska’.  

Heartical Sound, aka The Paris Dubplate Specialist és tot un veterà internacionalment reconegut, amb una de les col·leccions més grans i exclusives de dubplates del món. Amb ells ha guanyat infinitat de Soundclash arreu. L’any 1999 es va establir a París on va fundar el seu propi segell, treballant fins a dia d’avui amb moltíssims artistes francesos i jamaicans així com amb els músics de Basque Dub Foundation.