Best vibes on the beach!

Després del primer dia de festival i abans de començar la segona nit, el dissabte 16 de juliol continua la festa al DUB BEACH SATIVA, organitzat per Sativa World i Nowa Reggae!

A la mateixa platja del Parc de Ribes Roges de 12h a 21h us hi espera ni més ni menys que:

  • Vibronics ft. Echo Ranks, l’avantguarda del Roots i del Dub provinent del Regne Unit. Vibronics han passat per tot Europa des de 1997, on s’han guanyat una reputació per aixecar una tempesta musical al seu pas. Amb nombroses col·laboracions a l’esquena com Zion Train, Ranking Joe, Macka.B o Mad Professor, arriben al Nowa Reggae 2016 per posar la platja de Ribes Rojes del revés!!
  • Dub Soul Sound System amb el seu projecte dedicat a la construcció i autogestió d’un equip de so artesanal, que no para de créixer, gràcies a la seva força i a la constància.
  • Rising Vybz Sound uns fanàtics de la festa i la cultura jamaicana, que ofereixen a les seves sessions des dels clàssics del reggae fins als temes més calentsi recents de l’illa caribenya. Ja ens adverteixen que us prepareu per una bona dosis d’energia i bogeria!
  • Urtica Sound, Natx Steppa, Olson & Ilya Bigga Love completen el Dub Beach Sativa, amb un cartellàs que com veieu no us podeu perdre…

Perquè tot això… ÉS GRATIS!!!

Dub, Roots… La millor música, gratis, a la platja.. Què més necessites per ser feliç!?

BEST VIBES ON THE BEACH!

dub_beach

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email