Cartell del Nowa Reggae 2017

cartel nowa reggae 2017

The Melodians són l’última banda que completa el cartell del Nowa Reggae 2017!!

Amb aquesta última confirmació ja donem per tancada la llista d’artistes que podrem gaudir al Nowa Reggae 2017. Un cartell en el que destaquen els 3 artistes jamaicans Julian Marley, Kabaka Pyramid i The Melodians, tots tres representant diferents generacions de la música jamaicana.

The Melodians, una de les formacions més clàssiques de la illa, van ser un dels protagonistes en la transició del ska cap al rocksteady, deixant una llarga llista de hits que encara perduren en el temps. Si voleu rememorar l’època daurada de la música jamaicana a través dels Melodians no us oblideu d’escoltar I Will Get Along With You gravat a Treasure Isle durant el 1967; o la dolça melodia del Swing and Dine el Come On Little Girl que sempre anima les millors festes de rocksteady o l’arxiconegut temacle que tantes versions haurem escoltat al llarg dels temps, des de que l’any 1970 veiés la llum gràcies als Melodians: 

La banda que tindrà el plaer de acompanyar als Melodians durant la seva actuació seran els nostres amics The Kinky Coo Coo’s. La seva experiencia i les actuacions com a backing band a les anteriors edicions amb Keith & Tex o Derrick Morgan entre altres ja han demostrat que són els musics imprescindibles per transmetre la màgia que respirava el millor rocksteady de finals del 60 al públic del Nowa Reggae.

Comprar entrades aquí. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email