Cartell Nowa Reggae 2018

cartell nowa reggae festival 2018

La familia del Nowa Reggae ens tornem a reunir el 6 i 7 de juliol!

Ja podem compartir amb tots vosaltres el cartell de la 13a edició del Nowa Reggae, que com cada any comptarà amb una gran varietat d’artistes que representen tots els estils de la música jamaicana, des de l’ska i el rocksteady, fins al dancehall més actual.

La gran novetat d’aquest any serà l’actuació d’Alpha Blondy, l’artista de reggae africà més important de tots els temps estarà a Vilanova i la Geltrú per interpretar i fer-nos gaudir d’autèntics himnes com Masada, Jerusalem o Cocody Rock.

Alpha Blondy no serà l’única gran actuació del Nowa Reggae, perquè també tindrem grups consolidats tant a l’escena europea com nacional. Un clar exemple és el cas de l’artista britànica Hollie Cook, que presentarà el seu nou àlbum “Vessel of Love” amb grans èxits com Stay Alive, Angel Fire o Survive.

The Gramophone All Stars Big Band i Soweto ens aproparan per partida doble els ritmes més skatalítics de Jamaica, incorporant el seu toc personal que inclou influències del jazz i del soul; i, finalment, Sr. Wilson & The Island Defenders, un dels artistes de referència de l’escena nacional i amb una gran projecció internacional, presentaran el seu darrer treball “24/7”.

Als plats aquest any tornem a tenir noms de gran rellevància, començant pels escocessos Mungos Hi Fi acompanyats per dues grans veus: Eva Lazarus des de Anglaterra i Marina P des de França. Un altre dels sounds que vindrà acompanyat per dues veus i secció de vents serà Rebelmadiaq Sound System, que compartirà escenari amb Paula Bu, Emma Youth i The Fat Brass Corner, a més de sonoritzar l’escenari Molí amb el seu sound system artesanal.

Per acabar de completar el cartell, la nit de dissabte, l’artista estadounidenca The Large (Mixpack) tancarà la tretzena edició amb una sessió de dancehall que segur que serà recordada. Urtica Sound, Freedom Cry, Blackup Sound, Roc Ruddock i One Hertz Sound System també s’encarregaran de què no faltin les bones seleccions de reggae durant tot el cap de setmana al Parc de Ribes Roges i a més just davant de la platja!!

Guarda les dates del 6 i 7 de juliol en vermell al teu calendari perquè t’espera un any més el festival de música jamaicana, platjeta i amb el millor ambient… perquè al Nowa Reggae tots som una familia!

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email