II Mercat de Segona Mà

nowareggae_meets_xpressing_14feb2_1000

Ja que tornen els dies solejats a les nostres vides, l’organització del Nowa Reggae volem proposar-vos una activitat d’allò més sostenible i alhora lúdica, el Mercat de Segona Mà que estem organitzant. Us animem a venir a fer una ullada al mercat de segona mà del proper dissabte 22 de març.

Novetats
– Ampliem la zona d’espais reservats per tots aquells que estiguin interessats en muntar la seva pròpia paradeta.
– Arriba el “RUB-A-DUB CORNER”: Un espai en el que volem oferir bona música, aperitius i begudes fresques per a tots els que s’apropin.
– Ampliem horari de 11:00 a 20:00h.
– Aquest cop ens ubiquem en ple centre de Vilanova, a la plaça de les Neus.

Informació per a paradistes:

Recordeu que qui vulgui formar part del mercat de segona mà només cal que s’inscrigui seguint les indicacions a continuació. Tots els objectes que no volem i tenim per casa se’ls hi pot donar una segona vida!

– Inscripcions: Bar del Foment Vilanoví (C/ Santa Madrona 1-3, Vilanova i la Geltrú), + info: https://www.facebook.com/CafeDelFoment?fref=ts

– Preu: 10€ (inclou espai de 2 x 1 metres amb taula i cadira)

– Horari de muntatge: a partir de les 10:30 hores. No es podrà muntar abans.

– Abans de muntar us heu de dirigir al punt de informació per indicar-vos el vostre lloc. Cal respectar l’espai de cadascú i no excedir-vos en el muntatge.

– No es poden deixar els productes a terra, excepte objectes de dimensions superiors a la taula.

– Es pot vendre qualsevol tipus de producte que sigui de segona mà, en el millor estat possible. En cap cas es podrà vendre menjar o objectes considerats perillosos com ganivets, eines de ferro, podadores, etc.

– Recomanem que els preus siguin raonables, tenint en compte que es ven material de segona mà. Intentem facilitar les vendes i el regateig, així tots sortirem guanyant.

– En cas de voler anular la parada cal fer-ho amb una antelació de 48 hores, en cap cas seran retornats els diners si s’anul•la dins d’aquest període de temps.

– En cas de pluja es valorarà el mateix dia depenent de la intensitat. Seran avisats tots els participants per telèfon.

– Les places són limitades.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email