La Festa de les Dones

Festa de les dones nowa reggae

Ja ho tenim! Aquest any des del Nowa Reggae volem posar el nostre granet de sorra a la lluita per la igualtat de gènere i no sabem fer-ho de millor manera que amb la música!

Us proposem un dissabte 12 de març carregat d’actes!

El primer del dia tindrà lloc a la sala noble de la casa olivella de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú a les 19H a càrrec de Xesca Fort i Katarina Biljman. Podrem veure una performance musical on la veu i la imatge s’uneixen amb diferents interpretacions audiovisuals que demostren el factor terapèutic que posseeix la barreja de la música, la llum i els colors.

A les 20H, al local ‘La Galeria’ us oferirem una taula rodona on debatrem sobre la figura de la dona en el món de la música i en la que hi participaran les mateixes cantants que hores desprès donaran color a la Nau del Ferrocarril; Marina BB Face, Marta Trujillo, Desiree Diouf, Marga M’Bande. Les acompanyarà Judit aka Rudith, col·laboradora de Reggae Ràdio i una gran promotora del reggae a la península. Tot això guiat i moderat per Rosa Català, tècnica d’equitat de l’Ajuntament de Vilanova.

Ja a la nit, la festa començarà a les 23H a la Nau del Ferrocarril, aquesta vegada amb les Nowa Girls encarregades del warm up..!l

Continuarem amb el plat fort de la nit, el show case de The Blackstarliners Band amb la presència de les Rebel Gyals: Marina BB Face, Marta Trujillo, Desiree Diouf i Marga M’bande; cadascuna amb el seu estil musical – soul, jazz, reggae i roots- que ens permetran veure dalt de l’escenari una combinació de les millors veus de música negra de l’estat!

rebel gyals blackstarliners

I per tancar la nit, amb més de 15 anys d’experiència i des d’Itàlia gaudirem de NORTHERN LIGHTS sound system un dels pocs sounds d’Europa que compta amb una artista femenina entre els seus membres, no us els podeu perdre!


Estigueu atents a aquest esdeveniment i a la nostra pàgina Nowa Reggae, hi trobareu informació que us interessarà molt!

Ja ho sabeu, dissabte 12 de març veniu a gaudir d’unes artistes de primer nivell i a lluitar amb nosaltres perquè arribi el moment en que no haguem d’alçar la veu per reivindicar els nostres drets i poder ser LES PROTAGONISTES!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email