Les associacions culturals Nowa Reggae i BCN Alliance uneixen les seves forces

Positive Sound des de Màlaga són els convidats de luxe per una nit plena de grans sorpreses

stopthattrain

El pròxim dissabte 11 de Maig arriba l’ “Stop That Train” a la sala del Museu del Ferrocarril a Vilanova i la Geltrú. En aquesta ocasió, Nowa Reggae i BCN Alliance ajunten forces per portar a uns convidats molt especials. Directament des de Màlaga arribarà Positive Sound, un referent fonamental en la evolució de l’escena andalusa en els últims deu anys.
Dj Javi Selassie, Selecter Kuley y MC Ricky Roots arriben a Vilanova representant el seu sound, amb una gran selecció i unjuggling molt fresc, que els ha portat durant aquest anys per moltes sales del panorama nacional, convertint-los amb un dels referents de l’escena estatal.

Els Positive han sigut sempre fidels al seu estil “outernational” d’oferir reggae al públic, sense fusions ni comercialismes, repartint música ajustant-se a l’estil jamaicà de fer les coses. Ho fan amb una visió cosmopolita, per totes les orelles, per totes les nacionalitats. Les sessions de Positive, apropen al Carib, tan fa d’on siguis o d’on vinguis, el destí és el mateix, Jamaica i la seva música.

Amb ells, compartiran escenari sounds ja reconeguts de la BCN Alliance com Freedom Cry, sound veterà directament desde Cornellà; més de 10 anys darrera els controls els avalan com a garantia de festa. Desde la ciutat comtal, el don de Barcelona, King Horror portarà el foc a Vilanova per encendre la flama del reggae; King Horror es sinónim de vibes. Des de Esplugues, un dels sounds més joves que s’han guanyat el respecte de tothom amb les seves seleccions i bon fer, conegut com The Young Veteran Wiggle Yard. Complentant el cartell estaran els de casa, representant Vilanova aquella nit, Rasta Respect per demostrar a quin nivell està la ciutat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email