LP INTERNATIONAL [USA / NEW YORK]

LP International és un projecte creat per Collin “Puma” Abrahams a Brooklyn a principis dels 80. L’objectiu de Puma era crear el sound més potent i important de New York. Durant els seus inicis LP va estar format per artistes com Red Fox, Natural Lee, Baby Lou, Screechie Dan o fins i tot Shaggy i Rayvon quan van començar la seva carrera.

bannerLP

Amb els anys LP Intl ha aconseguit ser reconegut com el millor sound system de New York tenint en compte que l’escena en una de les ciutats més importants d’Estats Units és, en algunes àrees, tan important com a Jamaica. El secret que ha portat a LP a aquest reconeixement és la seva habilitat per adaptar-se als canvis en la indústria del reggae, així com mostrar al públic el millor de cada etapa que ha viscut la música jamaicana.

La seva extensa col•lecció de dubplates, cançons dedicades pels millors artistes jamaicans, fa que LP es constitueixi com un sound etern, s’explica que és el major posseïdor de dubplates d’una de les grans llegendes jamaicanes: Dennis Brown. Les més de tres dècades d’antiguitat de LP Intl demostren en el seu show que es tracta d’un projecte musical summament experimentat i madur.

El seu fundador “Fadda Puma” ha actuat en els millors festivals de tot el món, difonent sempre un clar missatge: Love People International.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email