Back to top

Qui som

El Nowa Reggae és un festival de música jamaicana amb més de 15 anys d’història. Cada estiu els i les amants dels sons jamaicans es reuneixen vora el mar a Vilanova i la Geltrú.

El festival l’organitza un equip humà que treballa de manera voluntària i assembleària per fer-lo possible any rere any. Els seus orígens es remunten fins el 2006 quan es va celebrar la primera edició del Nowa Reggae al Molí de Mar. Aquest espai va ser la casa del Nowa Reggae durant 10 anys fins que l’organització es va veure obligada a buscar un nou emplaçament.

El Parc de Ribes Roges és des de fa 5 anys l’espai on durant dos dies es celebra el festival, una celebració col·lectiva que ja s’ha convertit en tot una tradició. Malgrat tots els obstacles, sentències judicials incloses i ara fins i tot una pandèmia mundial, el Nowa Reggae no es rendeix i organitza una edició especial per aquest 2021 a la Zona Esportiva de Vilanova i la Geltrú, desitjant que de cara a l’any que ve es pugui tornar al Parc de Ribes Roges i celebrar el 15è aniversari del Nowa Reggae com es mereix.