RICHIE CAMPBELL [PORTUGAL]

Richie Campbell és actualment un dels artistes més prometedors de l’escena reggae europea. Richie va començar el seu camí en la música reggae a la primerenca edat de 16 anys i després d’un llarg període d’estudi i aprenentatge ja es troba preparat per agafar el seu lloc en la complicada indústria musical. Al llarg d’aquests anys ja ha treballat amb alguns dels millors artistes de la música Reggae com Kymani Marley, Gentleman, a més de completar una gira per Europa amb Anthony B.

bannerCampbell

2013 ens porta el primer àlbum de Richie Campbell de llarga durada titulat “Focused”, on es troba el hit “That ‘s How We Roll”, aconseguint el premi “cançó de l’any 2012” a Portugal i el videoclip ja arriba als 2 milions de reproduccions a youtube. L’àlbum compta amb col•laboracions de Ikaya, Turbulence, Anthony B, així com les contribucions dels productors Don Corleone, Big Finga i Specialist.
Després del seu llançament a Portugal l’àlbum immediatament va aconseguir la primera posició a iTunes i en la llista d’èxits nacional. Fins i tot el famós portal de ReggaeVille.com es va fer ressò de tal treball, considerant aquest LP com el sisè millor àlbum de reggae de l’any.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email