“Sounds For Refugees”, perquè nosaltres també volem acollir

sounds for refugees

El 3 de juny organitzem una jornada per recaudar fons per les persones refugiades

Sounds for Refugees serà una jornada solidaria per ajudar i donar veu a totes aquelles associacions, ONG’s, col·lectius o persones que col·laboren perquè les persones refugiades per culpa dels conflictes bèl·lics, persecució o pobressa puguin tenir els mateix drets que la resta de persones i millorar així les seves vides.

Per això, conjuntament amb Dub Academy, organitzem una jornada lúdica i informativa amb tota mena d’activitats: Música, conferencies, exposicions, activitat de circ, activitats amb esplais, activitats per recaptar diners, zona de menjar… i encara moltes més coses que anirem informant en les properes setmanes.

La part musical estarà sonoritzada per Green Light Sound System, i com a convidats de luxe tindrem a Macaco, Ander de Green Valley, Morodo, Iseo & Dodosound, Sr. Wilson, Chalart 58 ft. Matah, King Siva ft. Adala, Alex Bass i altres artistes que anunciarem més endavant.

Tots els beneficis d’aquesta jornada solidaria aniran destinats a diferents projectes que treballen directament per millorar la vida dels refugiats.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email