VNG Loves Sound System Vol. 2

vnglovessoundsystem El proper dissabte 1 de novembre comencem la nova temporada amb una de les produccions que més ens van agradar la darrera primavera, el VNG LOVES SOUND SYSTEM, fent d’aquest manera un tribut als “real” sound systems jamaicans.

Repetim amb un nou cartell però mateix format: comptem amb Suruma Sound System, un sound system artesà, fet a mà al més pur estil jamaicà, ideal per sentir les vibracions de la música caribenya. També, com l’any passat, gaudirem de la gran sessió que ofereixen Dj Rambla i Dub Troll al controls del seu propi sound system, prepareu-vos. 

A més, l’altre plat fort de la nit, serà l’espectacle que per primera vegada veurem a Vilanova, el “Dubplate Madness” que protagonitzaran els sounds One Blood i HiLight. Dos veterans de l’escena alternant-se als controls, oferirint una selecció exclusiva de dubplates. Entre aquests dos sounds ja sabem que pot passar qualsevol cosa… serà irrepetible! Els encarregats d’obrir la nit seran M&M Sound acompanyats de Danny Trees al micròfon, s’espera escoltar la gran col·lecció que tenen de tresors jamaicans dels 60 en format vinil. També són uns autèntics malalts de la festa, prometen un bon espectacle.

Trobareu més informació dels artistes que ens visiten al mur de l’esdeveniment!
— 01/11/14 VNG LOVE SOUND SYSTEM – Tribut al Sound System Jamaicà
Artistes: Suruma Sound System, “Dubplate Madness” ft. One Blood Sound & HiLight Sound, M&M ft. Danny Trees, Nowa Dj’s
Horari: 23:00 – 4:45
Preu: 5€ – 6€ amb cervesa8€ amb combinat

Nau del Museu del Ferrocarril,
Plaça Eduard maristany s/n.
Vilanova i la Geltrú- Barcelona

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email